Functional Fitness/CF

Medlemskap – Functional Fitness/CF

På denna sida hittar du information om medlemskap och våra träningsprogram inom Functional Fitness/CF. Vi skriver även tyngdlyftningsprogram för olika nivåer. De olika träningsprogrammen och mycket mer ingår i ett medlemskap.

Hos oss finns det coach på plats för att ge feedback när du tränar, både på gruppassen och i Open Gym, vilket gör att du varje pass kan få personlig feedback på träningen.

Alla våra medlemmar får en egen användare i plattformen/appen TrueCoach. TrueCoach används för att leverera våra träningsprogram med tillhörande video och förklaring till övningar, samt föra träningsdagbok digitalt.

Medlemskap: 1450 kr/månad

Medlemsintro

Om du är ny inför vår träningsform är första steget ett gratis coachsamtal på plats hos oss, följt av vår medlemsintro om allt känns bra efter samtalet.

Medlemsintron finns på plats för att du på ett bra sätt ska komma in i träningen och den härliga gemenskap som finns hos oss.

Träningsprogram

Adapt
Adapt är för dig som vill bygga en stark och hållbar kropp. Träningsprogrammets huvudfokus är rörlighet, stabilitet, styrka och kondition. Programmet har tre huvudträningsdagar per vecka med möjlighet att lägga till ytterligare två pass per vecka.

Evolve
Evolve är ett träningsprogram för dig som vill träna Functional Fitness/CF. Målbilden för dig som följer Evolve är att kunna utföra de olympiska lyften och göra gymnastiska rörelser under intensitet. Träningsprogrammets huvudfokus är därför på tyngre, mer avancerade övningar och ökad muskeluthållighet. Evolve kan anpassas efter nivå där du kan träna upp till sex dagar per vecka.

Inure
Inure är träningsprogrammet för dig som vill bli allsidigt tränad och är nyfiken på Functional Bodybuilding. Tydliga skillnader mot programmet Evolve är att Inure fokuserar mindre på Functional Fitness/CF och konditionsträning. Likt Evolve kan Inure anpassas efter din nivå, vilket möjliggör upp till sex träningsdagar per vecka.

Individanpassade träningsprogram

Våra individanpassade träningsprogram riktar sig mot både motionärer och elitsatsande personer. Gemensamt för alla som har ett individuellt träningsprogram är att de vill ha ett strukturerat program som passar deras specifika förutsättningar och mål.

Ett individanpassat träningsprogram är det absolut bästa vi har att erbjuda. Du kommunicerar regelbundet med och får feedback från din coach gällande träningspass för att önskade framsteg ska nås.

Individuell programmering (tränande på Totus Fitness): 2100 kr/månad

Individuell programmering (tränande på annan anläggning): 1650 kr/månad

Intresserad? Hör av dig!