Du är bra!

Du är bra!

Vi matas dagligen med intryck om hur andra människor lever och presterar. Det sker bland annat på jobbet, via sociala medier och i träningslokaler. Aldrig har det varit så enkelt att se hur “alla andra” hinner med mer under vardagen, lägger upp en snygg bild med valfri lycklig text på Instagram och dessutom är lite mer fysiskt aktiva än en själv. Som den skeptiker jag är tror jag inte att människor är så lyckliga som det verkar via sociala medier. Jag tycker inte heller att det finns något eftersträvansvärt i att alltid ha mycket att göra och ständigt vara upptagen, varken på jobbet eller i privata sammanhang. Med det sagt är det absolut inte fel att se upp till någon och bli sporrad av tanken “kan hen så kan jag”, men att ständigt se på sig själv i relation till andra tror jag inte är sunt.

Eftersom jag jobbar med träning och hälsa blir Totus Fitness en enkel referenspunkt: alla som tränar med oss på Totus Fitness har gjort fantastiska framsteg. Jag minns när många av våra medlemmar började, hur svåra vissa övningar var och hur känslan inför ett träningspass inte alltid var på topp. Jag vill att våra medlemmar ska tänka på hur mycket starkare och stabilare de är nu, i jämförelse med för några månader eller år sedan. Jag vill att varje medlem ska fundera på hur hen upplever sin självkänsla, sitt humör och livsglädje idag, i jämförelse med förr. Min förhoppning är såklart att både våra medlemmar och du kan läsa dessa rader, reflektera och känna att du har gjort något riktigt bra (för det är jag helt säker på att du har gjort).

Kort och gott: låt inte andra människors vardag eller prestationer påverka din egen självbild negativt. Om människor i din omgivning går att använda som inspiration eller för motivation är det toppen men kom ihåg att du är du, och du är jäkligt bra! <3

//Coach Björn

Inga Kommentarer

Skicka En Kommentar