God jul och Gott nytt år!

God jul och Gott nytt år!

För drygt ett år sedan skrev jag ordagrant: “Ett kortfattat råd till alla är att stanna upp, ta ett djupt andetag och fundera över vad som verkligen är viktigt i ens tillvaro, för att kunna göra prioriteringar därefter”. Jag syftade då specifikt på jul- och nyårshelgen men det skulle visa sig att dessa rader skulle bli mycket aktuella under hela det kommande året.

År 2020 blev knappast som någon hade tänkt sig och fortsätter vara ett år likt inget annat. När jag tänker tillbaka och reflekterar över det gångna året är det dock precis som alla andra år på många sätt: jag har lärt mig mycket och är många erfarenheter rikare. Det har funnits mycket under året som inte har gått min väg men det spelar faktiskt inte så stor roll, för i slutändan är det världsliga ting.

Ur ett större perspektiv är jag otroligt tacksam över att leva i ett land där sjukvården och välfärden finns tillgänglig för den stora massan. I ett land där informationsflödet är öppet och där människor aktivt försöker att ta sitt ansvar.

Ur ett något mindre, men utifrån min vardag, viktigt perspektiv är jag otroligt tacksam över att ha nära och kära som visar förståelse i en omständig vardag. Jag är också mycket stolt över att få vara omgiven av fantastiska kollegor som snabbt agerar och anpassar sig utifrån en svårnavigerad situation.

År 2020 blev knappast som någon hade tänkt sig men när blir det någonsin det?

Det är upp till oss att ta vara på och värna om det vi har. Jag försöker och kommer fortsätta försöka göra mitt bästa. Det är jag övertygad om att du också kommer att göra.

Hela coachteamet på Totus Fitness vill tacka alla våra medlemmar för ett fantastiskt år, utifrån de förutsättningar vi har haft. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

//Coach Björn

Inga Kommentarer

Skicka En Kommentar