Om oss

Totus Fitness ligger i toppmoderna lokaler, precis vid Hjalmar Brantingsplatsen och mindre än 10 minuter från Brunnsparken i centrala Göteborg.

Alla människor har unika behov och målsättningar. Vi fokuserar på utvecklande träning och erbjuder ett träningsprogram utifrån den nivå du befinner dig på. Oavsett om du behöver hjälp att komma igång med träningen eller tränar på elitnivå har vi erfarenheten och kunskapen att hjälpa dig. Hos oss får du ett träningsprogram som passar dina specifika förutsättningar och mål, för att träningen skall bli så bra som möjligt.

Hos oss finns det alltid en coach på plats för att hjälpa till med teknik, utförande av övningar och andra frågor. Alla medlemmar får varje dag individuell hjälp med anpassning av övningar och tekniska moment, samt feedback på träningen.

Personligt och utvecklande

För oss är det givet att träning ska vara individanpassad och utvecklande. Glädje och bra sammanhållning bland våra medlemmar samt tillgång till coaching är mycket viktigt. Vi vill att du ska vara stark och frisk inte bara de närmsta åren utan genom hela livet. Att träna och lära för långsiktig förbättring av din fysiska kapacitet är att förbättra din hälsa.