Träna där det passar dig

Vad som ingår

Alla våra träningsprogram levereras via marknadens främsta digitala träningsplattformar, där du får en egen användare. Du kommer få ett träningsprogram med tillhörande video och förklaring till övningar, samt möjlighet att föra träningsdagbok digitalt.

Du kan börja följa vårt hemmaträningsprogram via en direktlänk som finns nedan.

Om du är intresserad av ett individanpassat träningsprogram eller ett av våra andra träningsprogram använder du kontaktformuläret längst ner på sidan så återkommer vi med mer information!

Hemmaträningsprogram

Vårt hemmaträningsprogram kräver inte någon utrustning, utöver cirka två meter fri yta och en stol eller bänk. Övningarna är relativt enkla i sitt utförande och går självklart att anpassa efter dina förutsättningar. Du kan träna i hemmet, på resande fot eller där det passar dig.

Hemmaträningsprogrammet är byggt på tre träningspass per vecka, som tar cirka 30 minuter att genomföra, med möjlighet att lägga till två valfria promenad- eller powerwalk-pass varje vecka. Du får självklart tydliga instruktioner till varje träningspass och video till varje övning i träningsprogrammet. Huvudfokus är funktionell styrketräning för hela kroppen, samt kondition- och uthållighetsträning.

Tryck HÄR för att börja följa vårt hemmaträningsprogram.

Hemmaträningsprogram: 199 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Individanpassade träningsprogram

Våra individanpassade träningsprogram riktar sig mot både motionärer och elitsatsande personer. Gemensamt för alla som har ett individuellt träningsprogram är att de vill ha ett strukturerat, hållbart och långsiktigt program som passar deras specifika förutsättningar och mål.

Ett individanpassat träningsprogram är det absolut bästa vi har att erbjuda och går inte att jämföra med ett generellt träningsprogram. Du jobbar dagligen interaktivt med din coach gällande träningspass, resultat, återkoppling och utvärdering för att säkerställa att önskade framsteg nås.

Individuell programmering: 1595 kr/månad (löpande med tre månaders uppsägningstid)

Träningsprogram

Adapt
Adapt är för dig som börjar din träningssatsning eller tränar för hälsa och vill bygga balanserad, funktionell fysisk förmåga. Träningsprogrammets huvudfokus är rörlighet, uppbyggnad av stabilitet, styrka och kondition. Programmet har tre träningsdagar per vecka och varje pass är cirka 60 minuter långt.

Adapt: 299 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Evolve
Evolve är ett träningsprogram för dig som har alla förutsättningar från Adapt och vill börja träna mer sportspecifikt. Programmet är uppbyggt på fyra träningsdagar per vecka och varje pass är cirka 75-90 minuter långt. Målbilden för dig som följer Evolve är att kunna utföra de olympiska lyften och göra relativt avancerade gymnastiska rörelser under intensitet. Träningsprogrammets huvudfokus är därför på tyngre, mer avancerade övningar och ökad muskeluthållighet. 

Evolve: 349 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Inure
Inure är programmet för dig som vill bli allsidigt tränad. Programmet bygger på en blandning av övningar från strongman, gymnastik, styrkelyft, funktionell styrketräning och kondition. Vidare är programmet uppbyggt på fyra träningsdagar per vecka och varje pass är cirka 75-90 minuter långt. Skillnader mot fortsättarprogrammet Evolve är att Inure fokuserar mindre på tävlingsformen functional fitness. Tyngdlyftning är ersatt med styrkelyft och mer träning med slädar, kettlebells och tyngre bollar. Om du gillar att träna och tampas med varierade fysiska utmaningar, lära dig nya rörelser samt få bättre kroppskontroll är Inure träningsprogrammet för dig.

Inure: 349 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Intresserad? Hör av dig!