Träna där det passar dig

Vad som ingår

Alla våra träningsprogram levereras via marknadens främsta digitala träningsplattformar, där du får en egen användare. Du kommer få ett riktigt bra träningsprogram med tillhörande video och förklaring till övningar. Du får även tillgång till en digital träningsdagbok där du kan registrera dina resultat och följa din utveckling.

Gravity

Vårt träningsprogram Gravity kräver inte någon utrustning, utöver cirka två meter fri yta och en stol eller bänk. Övningarna är relativt enkla i sitt utförande och går självklart att anpassa efter dina förutsättningar. Du kan träna i hemmet, på resande fot eller där det passar dig.

Programmet är byggt på tre träningspass per vecka, med möjlighet att lägga till promenader på resterande dagar. Huvudfokus är styrketräning för hela kroppen, samt kondition- och uthållighetsträning.

Tryck HÄR för att börja följa träningsprogrammet. Du får testa 14 dagar gratis!

Gravity: 199 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Racket Wizard

Racket Wizard är framtaget för dig som spelar racketsport, exempelvis padel eller tennis. Programmet är åtta veckor långt med tre träningspass per vecka, som är avsedda att utföras i ett normalutrustat gym.

Du kommer bygga styrka, explosivitet och kondition för specifikt racketsporter men också rörlighet och stabilitet. Målet är att du ska kunna vara i toppform på planen, återhämta dig snabbare och undvika skador. Om du genomför hela programmet är vi övertygade om att du kommer märka skillnad i ditt spel!

Tryck HÄR för att köpa programmet.

Racket Wizard: 499 kr (åtta veckors träningsprogram)

Adapt

Adapt är för dig som börjar din träningssatsning eller tränar för hälsa och vill bygga balanserad, funktionell fysisk förmåga. Träningsprogrammets huvudfokus är rörlighet, uppbyggnad av stabilitet, styrka och kondition. Programmet har tre träningsdagar per vecka.

Adapt: 299 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Evolve

Evolve är ett träningsprogram för dig som har alla förutsättningar från Adapt och vill börja träna mer sportspecifikt, exempelvis CrossFit® eller Functional Fitness. Programmet är uppbyggt på fyra träningsdagar per vecka. Målbilden för dig som följer Evolve är att kunna utföra de olympiska lyften och göra avancerade gymnastiska rörelser under intensitet. Träningsprogrammets huvudfokus är därför på tyngre, mer avancerade övningar och ökad muskeluthållighet. 

Evolve: 349 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Inure

Inure är programmet för dig som vill bli allsidigt tränad. Programmet bygger på en blandning av övningar från gymnastik, styrkelyft, Functional Bodybuilding och konditionsträning. Vidare är programmet uppbyggt på fyra träningsdagar per vecka. Skillnader mot Evolve är att Inure fokuserar mindre på tävlingsformen CrossFit® eller Functional Fitness. Tyngdlyftning är ersatt med styrkelyft och mer träning med slädar, kettlebells och tyngre bollar. Om du gillar att träna och tampas med varierade fysiska utmaningar är Inure programmet för dig.

Inure: 349 kr/månad (ingen uppsägningstid)

Om du vill börja följa Adapt, Evolve eller Inure använder du kontaktformuläret nedan så återkommer vi med mer information!

Intresserad? Hör av dig!