Träna utifrån dina förutsättningar

Vi vill göra träningen lättillgänglig och till en naturlig del av din vardag, med syfte att må bättre. Vi vill att du ska vara stark och frisk inte bara de närmsta åren utan genom hela livet.

Tydliga instruktioner

Alla träningspass levereras med video till varje övning och möjlighet att göra individuella noteringar gällande exempelvis anpassningar och känsla i den aktuella övningen.

Stark i vardagen

Fokus kommer vara att förbättra din kondition, rörlighet, balans och styrka. Efter några veckor med oss kommer du känna dig starkare, piggare och smidigare i vardagen.

Anpassat för dig

Alla kan delta i detta program! Övningarna är relativt enkla i sitt utförande och går självklart att anpassa efter dina förutsättningar. Du kan träna i hemmet, på resande fot eller där det passar dig.

Långsiktig hälsa

Att träna, ha roligt och lära för långsiktig utveckling är att förbättra din hälsa. Vi vill att du ska kunna glädjas åt en kropp som inte begränsar dig.

 

Häng på!

Ett träningsprogram som inte kräver någon utrustning, för dig som vill komma igång med träningen! I programmet ingår bland annat:

 

– Två genomtänkta träningspass á cirka 30 minuter per vecka

– Funktionell styrketräning för hela kroppen

– Kondition- och uthållighetssträning

– Video till varje övning i träningsprogrammet

– Möjlighet att föra träningsdagbok

– Kostnad: 199 kr/månad

 

Ingen träningsutrustning krävs men för att genomföra vissa av övningarna krävs lite utrymme, cirka 2 x 3 meter. En mobiltelefon behövs för att smidigt använda träningsprogrammet, hålla koll på intervaller och andra tider.