Träna på Totus Fitness

Medlemsintroduktion

Tydliga resultat får du genom professionell coaching, träning utifrån dina förutsättningar och ett riktigt bra träningsprogram. Första steget för dig är en kostnadsfri konsultation, följt av vår medlemsintroduktion!

I introduktionen ingår bland annat:
– Personlig coaching under varje träningstillfälle.
– En användare i marknadens främsta träningsplattform TrueCoach. TrueCoach är ett verktyg för att leverera träningsprogram med tillhörande video och förklaring till övningar, samt föra träningsdagbok digitalt.
– Tillgång till och genomgång av teoridelar inom anatomi, träningslära, kost och livsstil.
– Genomgång av ett stort antal grundläggande övningar med fokus på teknik och ett bra rörelsemönster.
– Träningspass som ger dig alla förutsättningar för att fortsätta träna med oss på Totus Fitness.
– Coach på plats för att hjälpa till med utförande av övningar, ge feedback och svara på frågor.
– Uppföljningssamtal efter genomförd introduktion.

Medlemskap

Efter att du har gått medlemsintroduktionen är det bara att börja träna. Det finns alltid en coach på plats för att ge feedback, hjälpa till med teknik, utförande av övningar och andra frågor. I medlemskapet ingår tillgång till våra träningsprogram Adapt, Evolve och Inure som du hittar mer information om längre ner.

Alla våra medlemmar får även en egen användare i marknadens främsta träningsplattform TrueCoach. TrueCoach är ett fantastiskt verktyg för att leverera träningsprogram med tillhörande video och förklaring till övningar, samt föra träningsdagbok digitalt. Våra coacher, som du har möjlighet att träffa varje gång du tränar, ger dig såklart feedback och svar på frågor. Det är både genomtänkt och lyxigt, ungefär som att ha en personlig tränare vid varje träningspass.

Medlemskap: 1395 kr/månad (löpande med tre månaders uppsägningstid)

Individanpassade träningsprogram

Våra individanpassade träningsprogram riktar sig mot både motionärer och elitsatsande personer. Gemensamt för alla som har ett individuellt träningsprogram är att de vill ha ett strukturerat, hållbart och långsiktigt program som passar deras specifika förutsättningar och mål.

Ett individanpassat träningsprogram är det absolut bästa vi har att erbjuda och går inte att jämföra med ett generellt träningsprogram. Du jobbar dagligen interaktivt med din coach gällande träningspass, resultat, återkoppling och utvärdering för att säkerställa att önskade framsteg nås.

Individuell programmering: 1995 kr/månad (löpande med tre månaders uppsägningstid)

Våra träningsprogram

Adapt
Adapt är för dig som börjar din träningssatsning eller tränar för hälsa och vill bygga balanserad, funktionell fysisk förmåga. Träningsprogrammets huvudfokus är rörlighet, uppbyggnad av stabilitet, styrka och kondition. Programmet har tre träningsdagar per vecka och varje pass är cirka 60 minuter långt.

Evolve
Evolve är ett träningsprogram för dig som har alla förutsättningar från Adapt och vill börja träna mer sportspecifikt, exempelvis CrossFit® eller Functional Fitness. Programmet är uppbyggt på fyra träningsdagar per vecka. Målbilden för dig som följer Evolve är att kunna utföra de olympiska lyften och göra avancerade gymnastiska rörelser under intensitet. Träningsprogrammets huvudfokus är därför på tyngre, mer avancerade övningar och ökad muskeluthållighet. 

Inure
Inure är programmet för dig som vill bli allsidigt tränad. Programmet bygger på en blandning av övningar från strongman, gymnastik, styrkelyft, Functional Bodybuilding och kondition. Vidare har programmet fyra träningsdagar per vecka. Skillnader mot fortsättarprogrammet Evolve är att Inure fokuserar mindre på tävlingsformen CrossFit® eller Functional Fitness. Tyngdlyftning är ersatt med styrkelyft och mer träning med slädar, kettlebells och tyngre bollar. Om du gillar att träna och tampas med varierade fysiska utmaningar, lära dig nya rörelser samt få bättre kroppskontroll är Inure träningsprogrammet för dig.

Intresserad? Hör av dig!