Tyngdlyftning

Medlemskap – tyngdlyftning

På denna sida hittar du information om medlemskap och våra träningsprogram för tyngdlyftning. Vi skriver även program för Functional Fitness/CF. De olika träningsprogrammen och mycket mer ingår i ett medlemskap.

Hos oss finns det coach på plats för att ge feedback när du tränar, vilket gör att du varje pass kan få personlig feedback på träningen.

Alla våra medlemmar får en egen användare i plattformen/appen TrueCoach. TrueCoach används för att leverera våra träningsprogram med tillhörande video och förklaring till övningar, samt föra träningsdagbok digitalt.

Medlemskap: 1450 kr/månad

Tyngdlyftningsprogram

Våra tyngdlyftningsprogram kommer i tre olika varianter med upp till fem träningsdagar per vecka för att passa både den som är relativt ny inom sporten och den mer rutinerade.

Oavsett antal pass per vecka kommer träningen att vara utmanande, genomtänkt och följa en tydlig progression. Du kommer bygga styrka, explosivitet och finslipa på din teknik.

Nämnvärt för den tävlingsintresserade är att programmet på fem dagar per vecka skrivs utifrån en årsplanering och anpassas efter Sveriges tävlingskalender inom tyngdlyftning.

Individanpassade träningsprogram

Våra individanpassade träningsprogram riktar sig mot både motionärer och elitsatsande personer. Gemensamt för alla som har ett individuellt träningsprogram är att de vill ha ett strukturerat program som passar deras specifika förutsättningar och mål.

Ett individanpassat träningsprogram är det absolut bästa vi har att erbjuda. Du kommunicerar regelbundet med och får feedback från din coach gällande träningspass för att önskade framsteg ska nås.

Individuell programmering (tränande på Totus Fitness): 2100 kr/månad

Individuell programmering (tränande på annan anläggning): 1650 kr/månad

Intresserad? Hör av dig!