För företag

Vi hjälper ert företag må bättre

Vi startar alltid med ett förutsättningslöst, kostnadsfritt möte för att prata om vad vi kan erbjuda just ert företag.

Fördelarna med god hälsa och allmänt välmående hos anställda är något alla idag är medvetna om. Många företag har dock svårt med det löpande arbetet gällande friskvård för anställda och det är där vi kan hjälpa till.

Kortfattat skräddarsyr vi lösningar för företag utifrån deras önskemål och resurser.

Två olika former av företagspass

Träningen kan ske regelbundet (en gång i veckan, en gång i månaden eller någonstans däremellan) under vardagar och generellt med en starttid mellan 06.30-15.30.

Alla våra företagspass sker under ledning av en av våra erfarna coacher, där personlig feedback och rolig träning utlovas. Upplägg anpassas utifrån gruppen och alla deltagare kommer att kunna delta utifrån ens egna förutsättningar.

1) Träningspass på Totus Fitness

Vi erbjuder ett fåtal företag att komma och träna regelbundet på plats hos oss. Om ni vill börja träna med oss kostar det 2000 kr per tillfälle (exklusive moms) för en grupp med upp till 14 personer.

2) Träningspass på plats hos ert företag

Om det finns möjlighet att hålla träningspass på plats i lokaler hos er kan vi göra det. Passen anpassas utifrån lokalens utrustning och storlek.

Ett kostnadsförslag lämnas när vi vet förutsättningarna, såsom restid, antal deltagare och övriga förberedelser.

Föreläsningar och utbildningar

Vi erbjuder föreläsningar på plats hos företag med fokus på konkreta verktyg i vardagen för ett ökat välbefinnande hos anställda. Det huvudsakliga innehållet är hur människan påverkas av stress och varför sömn samt återhämtning är något alla bör prioritera i sin vardag.

Vi ger även alltid tips på hur anställda kan arbeta med enkla rutiner i vardagen för att öka ens välmående. Exakt utformning beror på önskat fokus, tidsåtgång och antal tillfällen.

Digitala träningsprogram för anställda

Vi har under tio års tid skrivit olika träningsprogram för människor med skilda erfarenheter, både unga och äldre. Våra träningsprogram levereras via en digital plattform/app där varje individ får en egen användare.

Varje träningspass har tydliga instruktioner och alla övningar har en tillhörande video. Det går också att föra träningsdagbok för att se hur utveckling sker över tid.

Vilken utrustning som används, hur långa passen är och generell nivå på träningsprogrammet utformas efter era önskemål, där vi såklart hjälper er hitta rätt i vad som blir bra.

Vi kan alltså skriva ett träningsprogram som är helt och hållet för era anställda. Det kan ske i hemmet, på ett vanligt gym eller en träningslokal som finns i företagets lokaler.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda just ert företag?

Hör av dig!